Kadoideeën en aanbevelingen voor de sigarenroker

Bent u op zoek naar een kado, maar weet u niet wat u moet kiezen? De volgende aanbevelingen kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt nu uw kado uniek maken door het toevoegen van een persoonlijke gravure.

Dit koperen plaatje, met gravure, kunt op het product laten bevestigen, om zo uw kado heel speciaal te maken voor de ontvanger.

1) Wat is een goed kado voor iemand die net met het roken van sigaren is begonnen?

< €60,00

De sigarenhouder, met cederhouten voering en geïntegreerd bevochtigingssysteem zorgt ervoor dat de sigaren goed geconditioneerd en beschermd blijven na de aankoop.

Het basismodel van de bekende Xikar range. Een klassieker.

Indien u een humidor wenst aan te schaffen, raden wij u aan net een beetje meer uit te geven aan uw eerste model.

Je kunt nu al een humidor kopen voor slechts EUR99,-

< €100,00

(€83,19)

Dit is het ingangsniveau voor een kwaliteitshumidor. De humidor is uitgerust met alle speciale eigenschappen die kenmerkend zijn voor het adorini humidor assortiment.

Het bevat een adorini haarhygrometer, adorini deluxe luchtbevochtiger met rib-technologie, in een zeer massief en robuuste body.

Met adorini kunt u er zeker van zijn dat de humidor voorzien is van Spaans cederhout, wat lang niet altijd het geval is bij andere merken.

< €200,00

Dit zijn onze beststellers in de standaardklasse.

De adorini humidors bieden een uitstekende waarde en hebben een aantal zeer innovatieve kenmerken.

is de bestverkochte humidor met lades. De adorini Triest Deluxe met rozenhouten afwerking is een van de meest populairste humidors.

Haar klassieke looks doen menig hart sneller kloppen. Of kies een ontwerp dat bij u past Meestverkochte humidors.

Er is een breed scala aan humidors beschikbaar, tegen een zeer goede kwaliteit, in dezelfde prijsklasse.

< €500,00

Indien uw budget het toelaat, kies dan voor een bestseller humidor ontwerp van uw keuze en upgrade het Cigar Heaven electronic luchtbevochtiginssysteem tegen een gereduceerd tarief.

Kies voor een complete kado-ervaring door het toevoegen van eenrn jet aansteker met een geïntegreerde sigarenstamper en optioneel een met cederhout afgewerkte sigarendoos die de sigaren, ook onderweg, in een perfecte conditie houden.

> €500,00

Heb je een familielid of vriend die net met het roken van sigaren is begonnen en wil je hem in stijl laten kennismaken.

Kies dan voor een geschikt model uit onze kabinet humidors serie, welke van 500 tot 3000 sigaren kan opslaan.

2) Wat is een geschikt kado voor een geoefend sigarenroker?

De meest ervaren sigarenrokers ontwikkelen vaak een sterke voorkeur voor specifieke sigarenmerken en/ of formaten. Zelfs indien u de favoriete sigaren van uw vriend kent, weet u nooit of er nog ruimte in de humidor is om de sigaar goed op te slaan.

Dus een humidor of accessoire kan een veiligere kado optie zijn, dan een sigaar. Een van de dilemma's van een sigarenroker is dat er nooit genoeg ruimte lijkt te zijn in de humidor. De meer u zich verdiept in het sigarenroken, hoe sneller de collectie vaak groeit.

Gezien u vaak een brede range aan sigaren verzameld van de sigaar die qua smaak en formaat uw voorkeur geniet. Een serieuze sigarenliefhebber slaat niet alleen zijn sigaren thuis goed op, maar geeft vaak ook de voorkeur aan een humidor op kantoor en/ of in het zomerhuis. Onze aanbevelingen zijn speciaal gericht op de sigarenroker die al een humidor heeft plus de daarbij behorende basisaccessoires.

< €50,00

Premium aansteker met een sterke laservlam en die speciaal voor de sigarenroker uitgerust is met een geintegreerde sigarenstamper, welke geschikt is voor sigaren van divers formaat.

< €100,00

(€29,00)

Het perfecte gezelschap voor het weekend, zomerhuis of jacht.

In het verleden kwamen de reishumidors enkle in simpele, plastic uitvoeringen. Nu is er de Cedro, welke uw sigaren op een zeer stijlvolle wijze vervoerd.

< €200,00

Zelfs onder de meeste gepassioneerde rokers, wordt er nog steeds voornamelijk gebruikt van passieve luchtbevochtiginssystemen.

De microprocessor-controlled luchtbevochtiger is niet alleen een gadget, maar zorgt voor een verbeterde kwaliteit van uw sigarenopslag, waardoor u als gebruiker aanzienlijk minder tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw sigaren.

Een goed en zeer bruikbaar kado voor de roker die alle andere benodigheden al heeft.

De ideale aansteker voor de perfectionist onder de sigarenrokers.

S.T. Dupont is de dominante speler op de aanstekermarkt en kent een uitstekende kwaliteit.

De MaxiJet is een van de bestverkochte aanstekers op de markt.

< €650,00

De droomhumidor van elke sigarenliefhebber. Een van de grootste tafelmodellen op de markt. Deze humidor heeft een microprocessor-controlled adorini Cigar Heaven elektronisch luchtbevochtigingssysteem.

Alle humidors mogen deze dan hebben, maar dit model is uniek. Een uitstekend product om mee te nemen naar een zomerhuis.

> €650,00

Het ultieme kado. Kies voor een kabinet humidor en geniet zo van een breed scala aan sigaren, thuis of op kantoor.

Er is genoeg plaats voor de sigaren die langer dienen te rijpen, plus daarbij voor de sigaren die u aan vrienden en familie kunt aanbieden.

De Roma humidor, voor sigaren, biedt plaats aan 2000 - 6000 sigaren en is uitgerust met een elektrisch luchtbevochtigingssysteem en binnenverlichting. De humidor komt in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een is die goed aansluit bij uw interieur.

Indien de prijs uw huidig budget overschrijdt, dan raden wij de volgende kabinet humidors aan https://www.humidordiscount.com/humidor-cabinets/

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!